26 oktober 2008

Nieuwe berichten per email...

Nog even een aanvulling op de informatie in het eerste berichtje.
* Ten eerste staan de meest recente berichtjes bovenaan. Voor meer informatie over het publiceren van berichtjes op deze webpagina, lees dan het bericht helemaal onderaan.
* Naast het publiceren van een nieuw berichtje kun je ook een reactie geven op andermans berichtje (zie voorbeeld van mij bij het bericht van Roos). Klik dan onder het desbetreffende berichtje op reacties en type een berichtje. Vul verder in dat je een anoniem persoon bent, en type ook de letters over die een beetje raar staan afgebeeld, dit is om ongewenste reclame (SPAM) te verminderen.
* Een overzicht van alle berichtjes vind je in de balk aan de rechter kant, het blogarchief, daar staat een lijst gesorteerd op maand met alle berichtjes.

En mocht je op de hoogte gehouden willen worden van nieuwe berichtjes op deze webpagina dan kan dat! Je krijgt dan een email wanneer er een nieuw berichtje wordt geplaatst. Om deze functie aan te zetten moet je je eerst aanmelden (zie onderste berichtje). Eenmaal aangemeld, ga dan naar instellingen en daarna naar het tabblad E-mail. Mijn eigen email staat daar al en daar kun je nog meer email adressen aan toevoegen.

Simpel toch? Heel veel succes en tot blogs ;)
Liefs Nienke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten