25 oktober 2008

Lancering familie blog!

Hallo lieve familie,

Hierbij wil ik jullie allemaal informeren over een nieuwe blog genaamd Familie Oosterbaan Online! Ik denk dat de familie Oosterbaan toe is aan een nieuwe manier om alle Oosterbaantjes en aanverwanten up-to-date te houden over grote evenementen binnen de familie! Er zijn namelijk altijd wel van die nieuwtjes waar je niet iedereen voor gaat bellen om het door te geven, maar wat toch best leuk is als iedereen het weet.
Ik denk dat deze webpagina een ideaal medium is om dat soort nieuwtjes toch allemaal door te geven, en kwa gebruik is het net zo handig als een email schrijven.

Hoe gaat het in zijn werk? Nou, allereerst kan je alle berichtjes lezen door naar onze webpagina te gaan: oosterbaansonline.blogspot.com. Als je vervolgens zelf ook een berichtje wil schrijven kun je je aanmelden (rechter bovenhoek van deze pagina) met het email adres oosterbaanonline@googlemail.com en het alombekende paswoord. Dit email adres moet je zelf intoetsen en niet copiƫren en plakken!
Vervolgens klik je de optie aan om een nieuw bericht te maken en tussendoor kun je het bericht opslaan en een voorbeeld bekijken zoals het op het internet komt te staan. Pas als je er helemaal tevreden over bent kun je het bericht publiceren waardoor het voor iedereen op de webpagina zichtbaar is.
Label het bericht wel even met je eigen naam, zodat vrienden en bekenden die de webpagina bezoeken ook specifiek op nieuws van jou kunnen zoeken! Maar dit alles wijzigd zichzelf als je eenmaal aan de slag gaat. Voor de liefhebbers onder ons zijn er nog meer mogelijkheden, zoals het toevoegen van de gadgets die hier in en onder dit bericht staan. En als je aan het emailen bent en je wilt het berichtje (tot 10 Mb) ook graag hier postten, dan kan dat! Stuur het bericht naar oosterbaansonline.mail@blogger.com en het komt hier direct online!

Geniet nu eerst van deze website, en hopelijk vinden jullie het ook een leuk idee!
Liefs, Nienke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten